Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için vatandaşlar sabah erkenden sandığın yolunu tuttu. Kimi gelinlikle, kimi kuzusuyla, kimi sedyeyle kimi de enteresan kostümlerle sandığın başına gitti. İşte oy kullanan vatandaşların görüntüleri...

Bolu`da 10 yıl önce felç geçiren 93 yaşındaki Sehure Yaman, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oy kullanacağı okula ambulans ile getirildi.
Düzce'de bir çift, düğün öncesi gelinlik ve damatlıkla cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oy kullandı.
Sarıyer`de bir kadın, üzerine kazak giydirdiği kuzusuyla birlikte sandık başına gelerek oy kullandı. Oy kullanılan sınıfta kuzuyu gören vatandaşlar, şaşkınlığını gizleyemedi.
Adana'da bir kişi örümcek adam kostümü giyerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu kullandı. Oy kullandığı okulda çocuklar ve vatandaşlar örümcek adam kostümü giyen Ömer Şaşkın'a yoğun ilgi gösterdi.
Van`ın Erciş ilçesinde yaşayan Kırgız Türkleri seçimde yöresel kıyafetleriyle sandık başına gitti.
Beşiktaş'ta 82 yaşındaki bir kadın tekerlekli sandalyesiyle oy vermeye geldi. Yaşlı kadın oyunu kullandıktan sonra, “Hangisi hayırlısı ise Rabbim onu nasip etsin” dedi.
Düzce'de hasta yatağındaki vatandaşlar sandık başına ambulanslar ile gittiler. Kalp tedavisi gören 60 yaşındaki Musa Ateş, ambulans ile geldiği okulda oyunu kullandı.
Cumhurbaşkanlığı 2`nci tur seçimleri için oy verme işlemi başladı. Seçmenler sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giderken, Nazım Cihan isimli biri Papağanıyla birlikte oy verme işlemini gerçekleştirdi.
Batman'da 80 yaşındaki vatandaş, ülkenin bekası deyip cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oy kullanmak için sandık başına gitti.
Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oy kullanmak için sandık başına geyik kostümüyle gidince herkes şaşkına döndü. Uzun süre güvenlik için içeri alınmayan tiyatrocu Bahtiyar Keskin, daha sonra tüm kontrollerin ardından kafasındaki boynuzlu başlığını çıkartıp oyunu kullandı.
Ameliyatla ayağı kesilen bir vatandaş, Beyoğlu Atatürk Kitaplığı'ndaki sandıkta oy kullanmaya sağlık ekipleri eşliğinde tekerlekli sandalyeyle geldi.
Zonguldak`ın Gökçebey ilçesinde yaşayan 110 yaşındaki Safiye Kurtoğlu, ailesinin yardımıyla kaydının bulunduğu okula giderek oyunu kullandı.
Kars'ta Cumhurbaşkanlığı 2'inci tur seçimi oy kullanmaya gelen çift bir anda dikkatleri üzerlerine çekti. Kafkas kıyafetiyle oylarını kullanan çift, okul çıkışında Kafkas Halk Dansı figürüyle gazeteciler poz verdi.