Belediye ekipleri, Karaman İl Özel İdaresi Binasından 3. Etap TOKİ’lere bağlanan Şehit Muhammed Yalçın Bulvarında ve yine aynı bölgede bulunan Kızılay Caddesinde düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında orta refüj, kaldırım ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde çalışmalar yapılarak daha sağlıklı ve konforlu yolların yapılacağını söyleyen Başkan Kalaycı; “Şehrin birçok noktasında yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İl Özel İdaresi Binasından 3. Etap TOKİ’lere bağlanan Şehit Muhammed Yalçın Bulvarında orta refüj bulunmuyordu, araç trafiğinin daha sağlıklı işlemesi için burada imar planına uygun şekliyle düzenleme çalışması gerçekleştirerek bulvarı daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Yine TOKİ’ler bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı, Eğitim ve Araştırma Hastanesinden 5. Etap TOKİ’lere bağlanan Kızılay Caddesinde asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Şehir genelinde gerçekleştirdiğimiz kavşak ve orta refüj düzenleme çalışmalarımız hem trafik akışını daha sağlıklı hale getirdi hem de şehre modern bir görüntü kazandırdı. Ekiplerimiz şehrin ihtiyaç duyulan tüm bölgelerinde yaz – kış demden çalışmalarını sürdürecek” dedi.

Saha çalışmaların şehir genelinde devam ettiğini bildiren yetkililer, ihtiyaç duyulan bölgelerde belirli bir plan çerçevesinde çalışmaların başlatılacağını söyledi.