Karaman Belediyesi daha önce imarda yeşil alan ve park olarak geçen ve boş arsa olarak bulunan bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi 701. Sokak ve 664. Sokağın kesiştiği bölgede yaklaşık 2.500 metrekarelik alanda yapımı devam eden çalışmalarda; çocuk oyun grubu yerleştirilmesi, aydınlatma, zemin kumlaması, oturma grupları yerleştirilmesi, kamelyaların bakımı ve yeşillendirme çalışmaları devam ediyor.

Hürriyet Mahallesine Park ve Otopark Çalışması Yapılıyor

Belediye ekipleri Hürriyet Mahallesi Millet Caddesi üzerinde bulunan boş arsada park ve otopark çalışması gerçekleştiriyor. Düzenleme çalışmaları kapsamında; imarda park olan geçen 2.500 metrekarelik arsada fidan dikimi, oturma gruplarının yerleştirilmesi çalışmaları devam ediyor. Yine aynı bölgede Şehit Durmuş Ali Uzun İmam Hatip Ortaokulu yanındaki boş arsada otopark çalışması gerçekleştirildi.

Bahçelievler Mahallesinde Park Çalışması Devam Ediyor

Ekipler, Karaman’ın dış mahallerinden birisi olan Bahçelievler Mahallesinde (Toktaylar Bölgesi) asfaltlama ve yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahalle içerisinde bulunan Göktürkler Parkında kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Çalışmalar dahilinde; park baştan sona yenilenerek yeşillendirme, parke döşeme, kamelyalar, aydınlatma ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Yetkililer, imarda mevcut durumu yeşil alan olan bölgelerde düzenleme ve park çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.