23 Kasım 2021 Cumartesi günü gerçekleşen basın toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Taşkıran halka hizmet etmenin Hakka hizmet etmek olduğunu, yaptıkları bütün çalışmaların kamuoyu ile paylaşılması anlamında basın mensuplarından gerekli desteği vermelerini istedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Taşkıran sonrası söz alan Bölge Sorumlusu Ramazan Kaya basın sektörünün içinden gelen birisi olarak yerel medyanın gücüne ihtiyaç duyduklarını söyledi. Karaman’da bulunmaktan ötürü son derece mutlu olduğunu söyleyen Kaya “Biz halka hizmet için buradayız. Bizler köy köy, ilçe ilçe, kapı kapı gezerek sizlerin yanında olacağız. Partimizin gezilerinin, çalışmalarının hiçbirisine ulusal basında yer verilmiyor. Haberlerimize ulusal basında ambargo konuluyor desem yeri. Yerel basınla bugün burada buluşmak güzel bir duygu. Yeniden Refah Partisi üye kayıtlarıyla güçleniyor. Ülke genelinde 145 bin üye kaydı olan bir partiyiz. Karaman ilimizde ise resmi kayıtlara göre bu sayı Nisan ayından bugüne sayı 660’dan 1088’e yükseldi. Ülkemizin üçüncü gerçek muhalefet partisi Yeniden Refah Partisi’dir. Bizim modelimiz “ Milli Görüş” modelidir” dedi.

Kahvaltı sonrası yapılan konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Taşkıran ve İl Sorumlusu Ramazan Kaya tarafından Ermenek İlçe Başkanı Mustafa ZORLU ve Kâzımkarabekir İlçe Başkanı Hasan KAÇAR’a görevlendirme belgeleri verildi. Aile fotoğrafı ile son bulan toplantıda Merkez İlçe Başkanı Ali Yanık, Sarıveliler İlçe Başkanı Fatih Özcan, il yönetimi ve yerel basın mensupları katıldı.Haber: Senem YAVUZASLAN