Karaman FK, Karamanspor Bayrakçı Otel Tesisleri’nde saat 12.00’da imza töreni ve basın toplantısı programı düzenledi. Düzenlenen imza ve basın toplantısına Onursal Başkan Mehmet Ali Han, Kulüp Başkanı Süleyman Han, Genel Sekreter Mahmut Selim Dülger, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sılanar, Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve teknik ekibi, Karamanoğulları Taraftar Grubunun yanı sıra medya temsilcileri katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Onursal Başkan Mehmet Ali Han, “Bu sezon başlamış olduğumuz Zafer Hızarcı ile ligde geçen hafta ayrılmış bulunmaktayız. Kulubümüze hizmet yapan Volkan Uluç’a Zafer Hızarcı ve ekibine, hizmet eden tüm yöneticilere ve Karaman halkına teşekkür ediyorum. Hiç kimse şüphe duymasın, hedefimizden şaşmadık şaşmayacağız. Karaman’ın marka olması için, iyi bir yerlere gelmesi için bir üst lige çıkabilmesi için kendi egolarımızı da bir kenara koyup bu şehir için mücadele edilmesi taraftarıyım. Gece gündüz çalışıyoruz, Karaman FK varmak istediği yere varacak. Kimsenin şüphesi olmasın bu takım üst lige çıkacak.” İfadelerini kullandı.

Düzenlenen basın toplantısı ve imza töreninde söz alan Başkan Süleyman Han ise, “İnşallah rabbim yardımcımız olur. Başarılarımıza hocamızın katkısının olacağına inanıyorum. Siz basın mensuplarından da yanımızda olmanızı istiyorum. Yönetici arkadaşlar siz biz hepbirlikte el ele bu ligi çıkaralım hedefimize ulaşalım.” dedi.

Zafer Hızarcı ile yolların ayrılması sonrası yeni teknik adam Şaban Yıldırım ise, “Benim için burada olmak gerçekten memnuniyet verici ama onun öncesi de süpriz olduğunu sölemem gerekiyor. Karaman FK ile ilgili bilgi edindik bilgi topladık. Bilgi edindikce buraya dahil olma isteğimiz arttı. Neden buradasınız diye sorarsanız, hedef gördük vizyon gördük, dürüstlük gördük ve ona uygun bir takım gördük. İzlediğimiz kadarıyla sahada iyi işler yapan bir takım var, bu takım bize ümit verdi. Şehrin isteğini gördük, taraftarı gördük, tribünleri dolduruyor ve başarı geldikçe daha fazlasını yapabilecek potansiyele sahip olduğunu gördük. Tüm bunlar bizleri buraya çekti. Burada olmaktan ben ve ekibim memnunuz. İnşallah sezon sonununda istediğimiz, arzuladığımız, taraftarlarımızın arzuladığı yere çalışarak gelmiş oluruz. Güçlü rakiplerimiz var, o rakipleri yenebilmek için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik bizim en büyük gücümüz olacak.”

Soru ve cevaplarla devam eden toplantı çekilen toplu resim ile son buldu.