Yeni yıl bizlere her şeyin güzelini getirsin..

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2021 elbet geride kalmıyor yaşadığımız olumlu olumsuz ne varsa hep bizimle kalacak. Yaşadığımız kayıplar, mutluluklar ömrümüzce zihnimizde yer almaya devam edecek. Yaptıklarımızdan, yaşadıklarımızdan ders çıkarıyor muyuz bence önemli bir bakış açısı. Kendimiz için başkaları için ne yaptık ne yapıyoruz? Mutlu mu? Mutsuz muyuz? Kendimizi sorguluyor muyuz? Geriye baktığımızda bir yılı bırakıp kaçmamak lazım hatalarımız ile yüzleşmemiz lazım. Yüzleşelim ki bir daha aynı olaylar yaşanmasın. Geçmişteki kayıplarımızdan aldığımız dersler, gelecekteki kazançlarımız olmalı.

Yeni yıl umutlar, mutluklar getirsin der dururuz. Peki getirecek mi? Geçmişe takılı kalırsak elbette getiremeyecek. Yeni yıl fırsat vakti olsun. Geçmişten ders alalım ve olumsuz her şeyi bir poşete koyup çöpe atalım ne dersiniz? Mutlu olalım ve bu durumu etrafımıza yansıtalım ve göreceksiniz ki etrafınızda ki her şey siz güldükçe güzelleşecek. 2022 yılından mutluluk dilemeyin. Mutlu olmayı deneyin….

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...