Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörü ve ayrıca Gençlik ve Spor Kulübü atletizm sporcusu olan Zafer Yavuzaslan bu kez Ankara’da düzenlenen Runfire Salt Lake 2021 yarışlarında sahnedeydi. Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde düzenlenen Runfire Salt Lake (Tuz Gölü Ultra Maratonu) erkekler 80 kilometre kategorisinde mücadele eden Yavuzaslan, 08:03:31’lik derecesi ile genel klasmanda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Daha öncede Alanya’da düzenlenen Merrell Alanya Ultra Trail 2021 ve Erciye’te düzenlenen 5. Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu yarışlarında kürsüye çıkması başarısı gösteren Yavuzaslan, Ankara’da düzenlenen Runfire Salt Lake 2021 yarışlarında da madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Başarılı antrenör Yavuzaslan’ı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Antrenörümüzün aktif olarak spor yapması ve başarılı sonuçlara imza atması bizler ve ilimiz için gurur kaynağı oluyor. Bizleri mutlu eden başka bir gelişmede antrenörümüzün yetiştirdiği sporculara canlı bir rol model olması. Antrenörümüzü tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”