Bir bayram klasiği haline gelen protokol bayramlaşması Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın ev sahipliğinde Karaman Polisevinde kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Karaman Valiliği bayramlaşma programında misafirleriyle tek tek ilgilenen Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla Çarşı Merkez Karakolu, 112 Acil Çağrı Merkezi, Yunus Emre Karakolu, Yeşildere Jandarma Karakolu ve Mut, Konya ve Ereğli yolu üzerinde bulunan emniyet ve jandarma trafik uygulama noktalarını ziyaret etti. Bayram öncesi ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için emniyet ve jandarma trafik ekiplerince yürütülen uygulamaları bizzat yerinde takip eden Işık, seyahat eden vatandaşların da bayramını kutlayarak şeker ikramında bulundu.

Görevleri nedeniyle sevdiklerinden uzakta bir bayram geçiren Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesindeki Kent Güvenlik Yönetim Sisteminin bulunduğu haber merkezi ve Hastane Ambulans harekât merkezinde görev yapan personelleri ziyaret eden Vali Işık bayramın ilk gününde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretlerinde ilgili kurumların personellerinin bayramını kutlayan ve çalışmalarında başarılar dileyen Vali Işık hastane ziyaretinde karşılaşmış olduğu hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilendi. Haber: Senem Yavuzaslan