İlk durağı Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu olan Vali Akkoyun, burada öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Karne sevinci yaşayan öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Akkoyun, tatilde ekran karşısında çok fazla vakit geçirmemeleri ve kitap okumaları hususunda tavsiyelerde bulunarak yarıyıl tatilinin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçmesini temenni etti. Ardından bütün öğrencileri tek tek tebrik ederek karnelerini verdi.

Daha sonra Vali Tuncay Akkoyun, 2021 yılında trafik kazası sonucu şehit olan Kahraman Askerimiz Cihat Çevik’in Civler köyünde yaşayan anne ve babasını ziyaret etti.

Akabinde Sarıveliler Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, İlçe Kaymakamı Mehmet Bircan’dan ilçenin mevcut durumu ile ilgili bilgiler aldı. Ardından kurum müdürleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek ilçedeki kurum çalışmaları, ilçenin ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili bilgiler alıp, değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Akkoyun, esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Ziyarette Vali Tuncay Akkoyun’a, İl Emniyet Müdür V. Abdulkadir Karakuş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve kurum müdürleri de eşlik etti.