Ziyaretlerinin ilk durağı Ermenek ilçesine bağlı Çamlıca köyü olan Vali Tuncay Akkoyun, vatandaşlar ile bir araya gelerek bir süre sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Daha sonra geleneksel motifleri, ahşap işçiliği ve tarihî dokusuyla dikkat çeken Izgar Konağı’nı ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, burada incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

İncelemeleri sonrasında Izgar Konağı’nda yakın zamanda restorasyon çalışmalarının başlayacağının müjdesini veren Vali Tuncay Akkoyun, restorasyon sonrasında şehrimizin tarihini yansıtacak ve tanıtımına katkı sağlayacak kadim eserlerin arasına bir yenisinin daha ekleneceğinin altını çizdi.

Programına Ermenek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek devam eden Vali Tuncay Akkoyun, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur’dan ilçedeki emniyet konuları ile ilgili bilgiler alıp ziyaret defterini imzaladı.

Akabinde Ermenek İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Ast.Kd.Bçvş. Mehmet Çöl’den jandarma bölgesindeki güvenlik konuları ile ilgili bilgiler alıp ziyaret defterini imzaladı.

Ardından 2010 yılında Siirt’te Şehit olan Kahraman Askerimiz Yunus Berber’in Yukarıçağlar köyünde yaşayan annesini ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, şehidimizin kıymetli annesi ile bir süre sohbet etti.

Akabinde Yukarıçağlar köyünde vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Akkoyun, vatandaşlar ile sohbet ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Köy ziyaretlerine Aşağıçağlar köyü ile devam eden Vali Tuncay Akkoyun, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Daha sonra 2014 yılında yaşanan maden kazası sonucu vefat eden maden işçilerinin köyde bulunan kabirlerini ziyaret etti.

Akabinde Katranlı köyünü ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, vatandaşlar ile bir süre sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Ardından Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında Ermenek İlçesinin İhtiyaçları Toplantısı gerçekleştirildi.

Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları ve Muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda Ermenek ilçesinin mevcut ihtiyaçları ve sorunları ele alınıp, ilçedeki kurum çalışmaları değerlendirildi.

Ziyaretlere Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Kurum Müdürleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri de katıldı.