Programı kapsamında ilk olarak Başyayla Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, Kaymakam Dr. Erdal Bilgiç’ten ilçenin mevcut durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra Vali Akkoyun, kurum müdürleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek ilçedeki kurum çalışmaları, ilçenin ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili bilgiler alıp, değerlendirmelerde bulundu.

Programına, ilçede “Üretimde Modelimiz 3G, Gençlerle Geleceğimiz Güvende” projesi kapsamında açılması planlanan Parça Üretim Atölyesinde incelemelerde bulunarak devam eden Vali Tuncay Akkoyun, Kaymakam Dr. Erdal Bilgiç'ten bilgiler aldı.

Akabinde Vali Tuncay Akkoyun, 2020 yılında Hakkari’de şehit olan Kahraman Askerimiz Mustafa Ahmet Demir’in Bozyaka köyündeki anne ve babasını ziyaret etti.

Ardından Başyayla Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Akkoyun, özel gereksinimli vatandaşlarımızın özenle ürettikleri el emeği göz nuru ahşap eserleri inceleyip, kendileriyle sohbet etti.

Programa İl Emniyet Müdür V. Abdulkadir Karakuş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve kurum müdürleri de katıldı.