20 Haziran 2022 Pazartesi günü öğleden sonra gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun’u bina girişinde karşılayan Karaman Gazeciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu cemiyetin yapısı, faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

Bir ayı geçkin süredir Karaman’da olduğunu ve Karaman’ı tanıma ve Karamanla ilgili yapılacakların tespit edilmesi noktasında süreyi kısaltmaya çalıştığını belirten Vali Akkoyun ziyarette yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu süre içerisinde sahayı gezerek, vatandaşlarla bir araya gelerek gözlemlerde bulunma imkanı buldum. Sizlerle yapmış olduğumuz basın toplantısında da ifade ettiğim gibi basın bir şehrin gözü, kulağı yani kısacası o şehrin aynasıdır. Yani o şehirde neler oluyor, neler yaşanıyor, devletin çalışmaları neler sizler sayesinde kamuoyunun bilgilendirilmesi sağlanıyor. Ben şahsen sizleri ve yapmış olduğunuz çalışmaları yakınen takip ediyorum.Biz sizlerden belki çoğu zaman destek bekliyoruz ama bizim de doğru bilgiye ve habere ulaşılması anlamında sizlere destek olmamız gerekiyor.”

“Kullandığımız Kelimeleri, Fotoğrafları Ne Kadar Özenle Seçtiğinizin De Farkındayım”

“Bu bir aylık süreçte gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyen Vali Akkoyun “Sizlerin, bizlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının tek bir amacı var o da Karaman’ı daha huzurlu ve daha yaşanır bir şehir haline getirmek. Bu şehirde yaşayan, bu şehrin imajını belirleyen aktörler olarak bizler ve sizler sorumluluk bilinciyle ve özveriyle çalışmalarımızı koordinasyonlu bir şekilde gerçekleştireceğiz. Sizlerin gördüğü bir çok konu bizim için çok kıymetli. Sıcak ilişkiler her zaman kıymetli ve önemlidir. Karaman için atılan her iyi adım Karaman için mutlaka artı bir kazanımdır. Hepimiz Karaman şehrinde güne merhaba diyor akşamında yine Karaman’da günümüzü tamamlıyoruz. Gün içinde hepimizin belli bir misyonu var. Onun sorumluluğun,da farkında olan insanlarız hepimiz. Her birimiz bir kurumu temsil ediyoruz. Bundan sonraki süreçte hep olumluya, hep iyiye hep doğruya yaklaşma noktasında gayret edeceğiz.

Yaklaşık 45 dakika süren ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Vali Akkoyun Karaman Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin birlikteliğinin Karaman’daki basın mensupları açısından büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Hoş sohbet bir ortamda keyifli bir ziyaretle Karaman Gazeteciler Cemiyetinden ayrılığını belirten Vali Akkoyun günün anısına cemiyet üyeleriyle fotoğraf çektirdi. Ziyarette Karaman’ın Sesi Gazetesini temsilen Sayfa Editörü Sezer Arpınar ve KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyonunu temsilen Yönetici Senem Yavuzaslan yer aldı. Haber: Senem Yavuzaslan