Karaman’da faaliyetlerine aralıksız devam eden Gençlik Merkezi’nde kulüp faaliyetleri altında verilecek ücretsiz yaz etkinlikleri için yeni dönem kayıtlar devam ediyor. Gençlik Merkezi bünyesinde Kişisel Gelişim Kulübü, El Sanatları Kulübü, Müzik Kulübü, Tasarım Kulübü, Bilim ve Teknoloji Kulübü, Spor Kulübü, Yöresel Halk Dansları Kulübü, Edebiyat Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübü adı altında verilecek olan eğitimlerde 11-14 yaş arasındaki çocuk ve gençler değerler eğitimi, dini eğitimler, geleneksel Türk okçuluğu, akıl ve zeka oyunları, oryantiring, futbol, körling, matrak ve bir çok etkinlikten ücretsiz olarak faydalana bilecek.

Gençlik Merkezi bünyesinde 6 hafta boyunca devam edecek kurslar için son başvuru tarihi 24 Haziran Cuma günü olarak belirlenirken, eğitimlerle ilgili detaylı bilgi için Gençlik Merkezi’nin 0338 213 16 11 irtibat numarasıyla iletişime geçilebilecek.

Karaman Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak verilecek eğitimlerle çocuk ve gençlerin dolu dolu bir yaz geçireceklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Çocuk ve gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için faaliyetlerimize aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Bakanlığımız bünyesinde açtığımız ücretsiz eğitimler gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacaktır. Gençlerimiz, her biri alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılarak, yeteneklerini geliştirme ve ilgi alanlarının üzerine eğilme fırsatı bulacak. Bütün gençlerimizi ücretsiz yaz etkinliklerimize bekliyoruz.”