Karaman’ın merkezi lokasyonunda tek sinema salonu olarak hizmet vermeye devam eden Sinenas Sinema salonu dört farklı filmle izleyicilerini buluşturdu. Dram türünde izleyicilerden tam not alan Dayı: Bir Adamın Hikâyesi isimli film sevilen bir kabadayının hayat hikâyesini konu ediyor. Daha önce birinci serisi vizyonda olan Aykut Enişte isimli filmin devamı niteliğinde olan Aykut Enişte 2 ise sevdiği kadınla evlilik arifesindeyken kendisini türlü olayların içinde bulan Aykut'un hikâyesini konu ediyor.

Aksiyon ve korku sevenleri de unutmayan Sinenas Sinema Salonu Resident Evel ile tüm dünyada yayılan bir vahşetin Raccoon Şehri'ni ele geçirdiği gün yaşananları konu edinen bir film olarak karşımıza çıkıyor. Aile, animasyon kategorisinde özellikle çocuklu ailelerin birlikte zaman geçirecekleri Kuklalı Köşk 2 Orman Kâşifi, hırsızların elinden kurtulmayı başaran canlı kuklaların yeni maceralarını konu ediyor ve yaklaşık 1 saat 16 dakika sürüyor.

Firma İşletmecisi Halim Sarıtaş salonlarda sosyal mesafe konusunda gerekli önlemleri aldıklarını, gösterimde olan filmlere vatandaşların gönül rahatlığıyla gelebileceğini söyledi. Film öncesi bekleme salonunda bekleyen ve salona giriş yapanlara dezenfektan ve kolonya ikramı yapıldığını söyleyen Sarıtaş koltuklar arasında da en az 1 koltuk boş bıraktıklarını belirtti. Haber: Senem Yavuzaslan