Türk Dünyası Kültür Parkı'nda gerçekleşen pikniğe şehit aileleri başta olmak üzere Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, İl Başkanı Abidin Çağlayan , KMÜ Rektörü Namık Ak ,İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş,İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Şahin ,İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır, Milli Egitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun il Genel Meclis üyesi Adem Kapar , Merkez ilçe Başkanı Murat Öztürk Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak İl İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurul Üyeleri ile davetliler katıldı.

Birlikte şehit ailelerinin bulunduğu kamelyaları tek tek gezerek hal ve hatırlarını sorduktan sonra istek ve taleplerini dinledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Başkanı Abidin Çağlayan “Şehit ailelerimizi her hafta Cuma günleri ziyaret ediyoruz Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyoruz. Bu pandemi döneminde bir araya gelemedik yasakların kalkması ile bizde İl teşkilatımız olarak böyle bir piknik yapmayı Şehit aileleri ile istişare ederek kararlaştırdık. Bugün burada beraberiz. Sizler Şehitlerimizin bizlere emanetisiniz Tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum”

AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser konuşmalarını yaptı. Program daha sonra, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından ikramlıklarla son buldu.