Karaman Valiliği himayelerinde 745. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında SARAY SE-K-A-SAR Vakfı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenmiş olan Yunus Emre'nin izinde Sarı Çiçek Öykü yarışmasının final programı ve Türkiye'de Yazar Olmak konulu panel Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ahmet Aydoğdu’nun sunuculuğunda düzenlenen program, Saray Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertabak’ın SE-K-A-SAR Vakfının kuruluş amacı ve çalışmalarına değindiği bir selamlama konuşması ve yarışmanın düzenlenmesinde maddi manevi desteklerinden dolayı Vakfın Mütevelli Heyet Başkanı Sami Özdağ’a teşekkür ile başladı.

“Türkiye'de Yazar Olmak” Konulu Panel Gerçekleştirildi

Ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş’in moderatörlüğünde, yarışmanın seçici kurulunda bulunan yazarlar Abdullah Harmancı, Sadık Yalsızuçanlar, Aykut Ertuğrul ve Yunus Nadir Eraslan’ın, Türkiye’de yazarlık süreci ve öykü ile şiir yarışmalarının ana akım edebiyata katkılarının ele alındığı “Türkiye'de Yazar Olmak” konulu panel gerçekleştirildi.