İlk olarak Mühendislik Fakültesini ziyaret eden Rektör Karaman Dekan Prof. Dr. Metin Sezer ve fakülte personeli ile bir araya geldi. Son yıllarda bilimsel ve akademik başarıları ile adından sıkça söz ettiren Mühendislik Fakültesi’nin üniversitenin gelişiminde önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Rektör Karaman, Dekan Metin Sezer ile fakültenin gelişimi hakkında bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Karaman’dan Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesine Ziyaret

Mühendislik Fakültesinin ardından Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesini ziyaret eden Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Dekan Prof. Dr. Murat Ertekin ve fakülte personeli ile buluştu.

Fakültenin işleyişi hakkında Dekan Ertekin’den bilgi alan Rektör Karaman, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin son yıllarda hızlı bir ivme kazanarak öğrenci sayısının giderek artmasının sevindirici bir gelişme olduğunu ifade etti.

“Rektör Karaman öğrencilerle bir araya geldi”

Rektör Karaman, son olarak Kamil Özdağ Fen Fakültesi’nde Dekan Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, personel ve öğrencilerle bir araya geldi.

Dekan Yılmaz ve personel ile görüşen Rektör Karaman, öğrenci işleri ve fakülte kurulları hakkında Dekan Yılmaz’dan bilgi alarak taleplerini dinledi.

Final öncesi öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Karaman, öğrencilerle bir süre sohbet ederek kendilerine sınavlarında başarılar diledi.