Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 8. Etap Sezon Kapanışı Bisiklet Yol Yarışlarına Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet antrenörlerinden Hasan Duman eşliğinde U12, yıldızlar, gençler ve U21 kategorisinde 13 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi, şampiyonada madalya kürsüsünde yer almayı başardı. Karaman ekibinden Ramazan Haktan Sayan, Yıldızlar A kategorisinde mücadele ettiği şampiyonada bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. U23 kategorisinde mücadele eden bir diğer sporcu Emre Öner ise şampiyonada Türkiye 7’ncisi oldu.

Karaman ekibi ayrıca U12 kategorisinde Fuat Görmen, Kadir Deniz Demir, Alperen Yanık ve Abdullah Enes Özsoy'un yer aldığı isimlerle genel klasmanda Türkiye 3’ncüsü oldu.

Alanya’da yapılan yarışlarda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Sezon boyunca yapılan yarışlarda ellerinden gelenin en iyisi yaparak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan sporcularımız ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Son olarak Alanya’da yapılan yarışlarda da sporcularımız dereceye girme başarısı göstererek başarılarıyla bizleri bir kez daha gururlandırdı. Başarılarından dolayı antrenör ve sporcularımız kutluyor, başarılarını devamını diliyorum.”