KARAMAN’IN SESİ GAZETESİ ve KGRT KARAMAN GAZETE RADYO-TELEVİZYONU adına toplantıya katılan Genel Müdür Senem Yavuzaslan’ın toplantının gerçekleştirildiği otelin kullanım durumuna ilişkin soruyu cevaplandıran Han otelin işletmecileriyle beş yıllık bir anlaşma imzaladıklarını ve otelin ilk iki katının sporcular tarafından kullanıldığını, diğer kalan iki katın konaklamak için gelen otel müşterilerine tahsis edildiğini söyledi.

Önceki dönemlerde sponsor bulmakta epeyce zorlanan takımın şu an sponsor bulmada sorun yaşayıp yaşamadığı sorusunu cevaplandıran Han Darıca’da oynanan deplasman maçına Karamanoğulları taraftar grubunun ulaşımında sponsor çalışması yapıldığını ve bundan sonraki süreçte de takım için her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti.

Yavuzaslan’ın “Şu an alanda Şubat ayında yapılan genel kurul sonrası devraldığınız Karaman Futbol Kulübünün yakın bir zamanda genel kurul yapıp yeni bir yönetimle yola devam edeceği konuşuluyor. Bunun gerçeklik payı nedir? Bu bir spekülasyondan mı ibaret” sorusunu cevaplandıran Onursal Başkan Han açıklamasında “Şubat ayından bugüne takım için 30 milyona yakın bir harcama yaptık. Karaman Futbol Kulübü kulüp müdüründen yardımcı personele 11 personelin görev yaptığı bir takım. Ekim ayı içerisinde yapmayı planladığımız genel kurul sonrası yeni yol arkadaşlarımızda bizlerle birlikte olacak. Şu an bunun için şu kişi olur, bu kişi olur demem yanlış. Ancak önümüzdeki ayı hep birlikte yaşayıp göreceğiz” dedi.

“Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı ile ilgili bir gelişme var mı? Bu konuyu tamamen kapadınız mı?” sorumuza karşılık Başkan Han “Uzun yıllar yurt dışında yaşadığım için cümleleri kullanmada seçtiğim sözcükler bazen farklı yerlere çekiliyor. Seçtiğim yanlış bir cümle üzerinden özellikle bu yer için algı yaratılmaya çalışıldığı için artık bu konuyla ilgili bir konuşma yapmak istemiyorum. Ücret karşılığında talep ettiğimiz Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı ile ilgili talebimizin arkasındayız demem yeterli olur” şeklinde cevap verdi.

Yaptığınız yardımlara, verdiğiniz burslara ilişkin son bir sorum olacak diyen Yavuzaslan “Han ailesine ait bir vakıf kurulacağı ve yardımların bu vakıf üzerinden yapılacağı konuşuluyor” sorusuna cevabınız ne olur diyen Başkan Han “Evet dediğiniz gibi böyle bir şeyi hayata geçirmek en büyük arzumuz. Ancak burada prosedürler farklı işliyor. Şu an verdiğimiz burslara ilave olarak muhtarlarımıza da mahallenizde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında sizlerleyiz diyerek açık çek verdik. Önümüzdeki aylarda böyle bir vakıf kurmak inşallah nasip olur.” dedi. Haber: Senem Yavuzaslan