Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı fuaye alanında '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla düzenlenen sergiye çok sayıda öğrenci katıldı.

Küratörlüğünü Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Betül Serbest Yılmaz ile Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz’ın üstlendiği sergide fakülte öğretim elemanları ile misafir sanatçıların 25 eseri sanatseverlerle buluştu.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz sergi açılışında öğretmenler gününün önemine değinerek, "Bizler hem öğretmen hem tasarımcı hem de akademisyen olarak bu günü eserlerimizden oluşan bir sergi ile kutlamak istedik. Disiplinler arası pek çok eserin yer aldığı sergimiz sizlere tam bir görsel şölen sunuyor. Öğrencilerimize de örnek olacağını düşündüğümüz sergimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e ve tüm şehit öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

KMÜ Sanatçıları Karma Resim Sergisi; Prof. Dr. Abdülgani Arıkan, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tanrıver Celasin, Dr. Öğr. Üyesi Betül Serbest Yılmaz, Öğr. Gör. Ceyda Gülsever, Ebru Şenlik, Doç. Dr. Emine Nur Yılmaz Arıkan, Öğr. Gör. Gülşen Kahraman, Prof. Dr. Hüseyin Elmas, Doç. Dr. Mustafa Diğler, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Konuk, Öğr. Gör. Mesut Kilit, Dr. Mithat Kandemir, Öğr. Gör. Necmettin Ertunç, Öğr. Gör. Dr. Seda Dilay, Arş. Gör. Şeyda Misman, Öğr. Gör. Dr. Tevhide Aydın‘ın eserlerinden oluşuyor.

Sergi, 30 Kasım 2022 Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek.