Arıza sayısını düşürmek, teknik kaliteyi arttırmak adına Karaman Ayrancı Yeni Mahalle, Karaman Merkez Çatak ve Göcer Köyleri, Bayır Köyü Gökçepınar Yaylası, Göztepe Köyü, Ağaçyurdu Köyü, Karaman Ermenek Değirmenlik Mahallesinde 25 Milyon TL’lik yatırımı tamamladı.

Alternatif Hatlar Tesis Ediliyor

Bölgedeki enerji şebekesinin daha da güçlendirilmesini hedefleyen MEDAŞ, alternatif hat olarak gerçekleştirdiği Ermenek Çamlıca ve Gökçe Seki’deki 13 Milyon TL’lik yatırımını tamamlamak üzere olduğunu bildirdi. Alternatif hat kesinti sürelerini düşürecek ve bu sayede müşteri memnuniyeti de artacaktır.

Artan enerji taleplerinin karşılanması amacıyla Ermenek, Kazancı ve Meydan Mahallesi’nde 4,5 milyon TL’lik alt yapı çalışmalarını bitirmek üzere olduğunu, 1,5 Milyon değerinde olan Karaman Merkez Şeyh Edebali Mahallesi Süslü Led Aydınlatma işinin de tamamlanarak şehre kazandırıldığını belirtti. Karaman Merkez Üniversite Mahallesi ve Ermenek Güneyyurt’ta 6 milyonluk aydınlatma işinin de yeni yılda biteceğini bildirdi.

Her yıl düzenli olarak yapılan geniş kapsamlı onarım ve bakım çalışmalarının haricinde, yıl boyunca belirli periyotlarla aydınlatma sistemleri, elektrik hatları ve trafoların ise bakım çalışmalarının yapıldığını açıkladı.