Ligin 9. hafta karşılaşmasında lider Karaman FK, Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 30 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Kemal Kaynaş Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı, Engin Atmaca, Umut İncili ve Recep Gündüz yönetecek. Grubunda sekiz haftadır namağlup liderliğini koruyan kırmızı beyazlı temsilcimiz Ayvalıkgücü’nü sahasında yenerek rakipleri ile puan farkını aralamak istiyor. Karaman FK, puan cetvelinde 22 puan ile liderliğini sürdürürken, kırmızı beyazlı ekibi 18 puanla Alanya Kestelspor ve 15 puan ile Eynesil Belediyespor takip ediyor.

Maç hazırlıkları devam ediyor

Karaman FK, Ayvalıkgücü Belediyespor maç hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetiminde devam eden Ayvalıkgücü mücadelesi hazırlıkları Karaman Futbol Kulubü Tesisleri ve Kemal Kaynaş Stadyumu’nda gerçekleştiriliyor.

Biletler yönetimden

Karaman Futbol Yönetimi, 30 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Kemal Kaynaş Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma için, kadın ve öğrencilerden destek isteyerek, Karaman FK, Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşma biletlerinin yönetim tarafından temin edileceğini duyurdu.