Kazımkarabekir İlçe Entegre Devlet Hastanesi, Başkışla köyü sağlıkevi, Aybastı köyü sağlıkevi, Bucakkışla 112 istasyonu ile sağlıkevi, merkez 3 ve 7 nolu aile sağlığı merkezlerini ziyaret eden Kurşun, tesislerde sunulan sağlık hizmeti ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Tesis gezisiyle ilgili açıklama yapan Kurşun, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilimizde vermekte olduğumuz sağlık hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekleme gayreti içerisindeyiz. Kazımkarabekir İlçe Entegre Hastanemizin onarım gerektiren kısımlarını tamamladık. Başkışla ve Aybastı köylerinde bulunan sağlıkevlerimizin tadilatlarını tamamladıktan sonra bu tesislere ataması yapılan ebe arkadaşlarımızı yerinde ziyaret ettik. Bucakkışla köyünde bulunan ve onarımını yaptığımız sağlıkevi ile 112 istasyonunun da iki adet lojmanıyla birlikte tefrişatını tamamlayarak hizmete aldık. Bizim buradaki amacımız ilimizin kılcal damarlarında ki sağlık hizmetlerimizi de en kaliteli seviyeye çıkarmaktır. Bucakkışla 112 istasyonu ile birlikte bölgede olası vakalara daha hızlı müdahale edebileceğiz. Merkeze 45 Km uzaklıkta bulunan noktada bu istasyonu faaliyete geçirmemiz, bölgede bulunan vatandaşlarımıza hizmet noktasında bize 50 dakika kazandırmıştır. Yapılan bu yatırımların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi

Kurşun’a ziyaretleri sırasında İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aykut Emre Yıldırım ile Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Cemal Korkmaz eşlik etti.