KMÜ ailesi, öğrencilere üniversitenin bölüm ve programlarını tanıtmak amacıyla Tercih Dönemi Özel Yayını ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Koordinatör Muhammet Ali Orak’ın hazırlayıp sunacağı Tercih Dönemi Özel Yayın Serisi, dört aşamalı olarak öğrencilerle buluşacak.

İlk Yayın Sağlık Eğitimi Üzerine

İlki 11 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'de 'Sağlık Eğitimi' üzerine gerçekleştirilecek yayında Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Odabaş, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Çelik Özsoy, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şahin, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldız, Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Yusuf Alparslan Argun, fakülte ve yüksekokullarını tanıtacak.

İkinci Yayın Fen ve Mühendislik Eğitimi ile Teknik Eğitim Üzerine

13 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de gerçekleştirilecek olan ikinci yayın 'Fen ve Mühendislik Eğitimi ile Teknik Eğitim’ üzerine yapılacak. Yayın, Kamil Özdağ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nermin Şarlak, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oktay Talaz ve Ermenek Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Yusuf Alparslan Argun'un katılımıyla gerçekleştirilecek.

Üçüncü Yayın Beşeri ve Sosyal Bilimler İle Eğitim Bilimleri Üzerine

Üçüncü yayın, 18 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'de 'Beşeri ve Sosyal Bilimler ile Eğitim Bilimleri' üzerine gerçekleştirilecek. Yayında Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aliye Çınar Köysüren, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Akar, Kâzımkarabekir Meslek Yüksekokulu Müdür V. ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mevlüt Bayrakçı ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erol Yüksel bölüm ve programları ile ilgili açıklamalarda bulunacaklar.

Dördüncü Yayın Sanat, Spor, Din, Dil ve Uygulamalı Bilimler Eğitimi Üzerine

19 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de ise Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recep Soslu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Mercan ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ceylan’ın konuşmacı olacağı dördüncü yayın, 'Sanat, Spor, Din, Dil ve Uygulamalı Bilimler Eğitimi' üzerine gerçekleştirilecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin resmi Youtube ve Facebook hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak programlar süresince izleyiciler, soru ve görüşlerini 0536 894 4070 numaralı Whatsapp hattı üzerinden ve sosyal medya hesaplarından iletebilecek.

Programın yayımlanacağı sosyal medya hesapları şu şekilde: https://www.youtube.com/UniversiteKMU https://www.facebook.com/UniversiteKMU