KAREV Yönetim Kurulu Başkanı Veli Bozkır, “Bu yıl Ankara’da üniversite eğitimi hayatına başlayan Karamanlı öğrencilerimiz ile geçtiğimiz yıllarda Ankara’ya eğitime gelen üniversiteli öğrencilerimizin bir araya geldiği tanışma yemeğimiz yüksek katılımla gerçekleşti.

KAREV Muhasip Üye Ayhan Akgöz ve KAREV Başkan Yardımcısı Feridun Erdoğdu’nun öğrencilerimizi bilgilendirme konuşmasının ardından söz alan KAREV Yönetim Kurulu Başkanı Veli Bozkır, UNESCO tarafından 2021 yılının Yunus Emre yılı ilan edilmesi asabiyle Vakfımızın yapmakta olduğu çalışmalar önümüzdeki dönemde hedefleri ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Yeni eğitim döneminde başarı dileklerinin ardından, toplantıya katılan 100’ü aşkın öğrencimiz tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar.

Toplantıda çalışmalarımızı gururla takip ettiklerini dile getirip tanışmak içi toplantımıza katılan Dr. Serap Gültekin ve Dr. Mustafa Raşit Toksöz de bu aydan itibaren birer öğrenci okutmak istediklerini söyleyip eğitim gönüllüsü ordumuza katıldılar.

Geçtiğimiz yıllarda vakfımızdan burs alıp Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Hilal Avcı kardeşimiz hâkimlik savcılık sınavını kazandığını ve bugünden itibaren bir öğrenci kardeşine burs vermek istediğini dile getirerek öğrenci yemeğimize ayrı bir lezzet kattı.

Toplantı sonunda hayırsever bir hemşerimizin masrafları karşıladığı yemek öğrencilerimize ikram edildi ve toplantı sona erdi.

Burs havuzumuza destek veren ve her ay öğrencilerimize ikram edilen yemek masrafını karşılayan hayırseverlerimize vakfımız ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.”