KAREV ve ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır ile Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanlığı Kabine Genel Sekreteri Osman Sağlam, Çamsan Ordu A.Ş. Genel Müdürü İlhan Hatipoğlu, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Güler ve Denetim Kurulu üyesi Ticaret Bakanlığı Gümrükler Daire Başkanı Adnan Akgöz birlikte, önce KAREV Mütevelli Heyeti Üyesi de olan Dr. Metin Kıratlı ziyaret edildi.

Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde devam etmekte olan Hukuk Doktorasını bitirerek “Hukuk Doktoru” unvanını almış bulunan hemşerimiz Metin Kıratlı tebrik edildi. Her zaman Karaman’ımıza destek olan Kıratlı ile Vakfın Yunus Emre Yılı nedeniyle hatıra para basımı, Bizim Yunus Türk Müziği Beste Yarışması, 2023 Türk Dünyası Kültür Başkenti ünvanının Karaman’a verilmesi, Yunus Emre Divanı Karaman Nüshasının alınması konuları ile ilgili gelinen son nokta ve atılması gereken adımlar hakkında bilgi verildi. Destekleri talep edildi. Asılsız iddialar konusunda hemşerileri olarak her zaman yanınızda olduğumuz belirtilerek, Vakfımız ve Karaman’ımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edildi. Kıratlı, her zaman hemşerilerimizin yakınlığını hissediyor ve Karaman için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çabalıyoruz dedi.

Heyet üyeleri aynı gün Congresium Ankara’da Ankara Bilim Üniversitesi tarafından düzenlenen “Verimlilik ve Teknoloji Fuarı”na katılarak, T.C. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Standını ziyaret ettiler. Kapıda Genel Müdür Abdullah Yasir Şahin tarafından karşılanan heyet, Yasir Bey’den çalışmaları son aşamaya gelen “Yunus Emre Yılı Karaman Hatıra Parası” basılması konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Vakıf Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, KAREV Mütevelli Üyesi, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’ya yaptıkları ziyarette de asılsız iddialar konusunda vakfımız ve hemşerilerimizin desteklerini belirterek, vakıf faaliyetleri konusunda genel bir bilgilendirme yaptı. Başkan Veli Bozkır ve heyet üyeleri Toklu’ya Karaman için yaptıkları hizmetlerin bilindiğini; bir Karaman çocuğu olarak, vakfımıza ve Karaman’ımıza katkılarınızdan dolayı hemşerilerimiz sizlere şükran borçludur dediler.

KAREV ve ANKARAMANDER Yönetimi Karaman’a hizmete devam noktasında Ankara’daki bürokrat hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek önümüzdeki günlerde, Hazine ve Maliye Bakanı Hemşerimiz Lütfi Elvan ile diğer hemşerilerimize ziyaretlerin heyet halinde devam edeceğini ifade ettiler.