Birlik ve beraberlik adına Adalet Gurubu Başkan adayı olduğunu açıklayan Başkan adayı Rıfat Karaulu, “Sözde Değil Özde Birliktelik anlayışıyla tüm meslektaşlarımızın bütünleştiği seçime hazırlık döneminin sonuna gelinmiştir. 21-22 Mayıs 2022 tarihinde yapacağımız genel kurul ve seçimlerimizde oluşturulacak kurullar üyelerimizin teveccühü ile hizmet kervanının lokomotiflik görevini başarıyla omuzlayacaktır. Yeni dönemde oluşacak Yönetim, Disiplin, Denetim ve Birlik Delegeliği kurullarımız bu birlikteliğe, mesleğe ve Karaman'a yakışır projeleri uygulamaya koyarak başarı bayrağını Zirveye taşıyacaktır.

Bizim mesleğimiz öyle bir meslek ki, mükelleflerimizin dertlerini ve omuzlarındaki yükü azaltmak adına kendi sıkıntılarını bir yana bırakan bir meslektir. Oda Başkanlığı ve yönetimi bize verilmesi halinde meslektaşlarımızın eğitiminde, rutin işleri ve staj dönemlerinde hizmetlerimizi kusursuz olarak vermeye çalışacağız. Birlik olarak tüm meslektaşlarımızı kucaklamayı öngören yapılanmamız, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunları ve bunlara çözüm arayışları ile ilgili faaliyetlerini, yeni bir aşk ve heyecanla, mesleğimizi en iyiye muhteşem bir geleceğe taşımak için, büyük bir sorumluluk üstlenmiş bulunmaktayız. Karşı karşıya değil omuz omuza verip, hep beraber yürüyelim. Ben değil hep birlikte yönetelim. Tecrübeli kadrolarla tecrübelerimizi paylaşarak dinamik bir yönetim anlayışını hep beraber oluşturalım.

Bizim de hedefimiz; meslektaşlarımızla birlik olup, haklarını arayacağı bir platform ve mesleğimizi geleceğe en iyi şekilde taşıyan istikrarlı ve adaletli bir yönetim anlayışı ile mesleğin bütünlüğü için adayım. İş başına gelmemiz halinde rahatlıkla bizimle iletişime geçebileceksiniz. Hizmet anlayışı hizmet kapımız tüm meslektaşlarıma eşit bir yaklaşımla açık olacak. Odamızın üyelerine, birliğimize ve Karaman halkının hizmetin de olmaktan onur duyarız. Tüm başkan adayı ve ekibi arkadaşlarıma seçim sürecinde başarılar dilerim. Meslektaşlarımızdan Adalet Grubunu desteklemenizi bekliyorum.” dedi.