ENSAR KEMALOĞLU KARAMAN FK’DA!

Genç ve yaşına göre oldukça tecrübeli orta saha oyuncusu 3 sezonluk 1954 Kelkit macerasından sonra Karaman FK’da.

Trabzonspor altyapısında yetişen Ensar Kemaloğlu; 1461 Trabzon, Esenler Erok ve 1954 Kelkit formalarını giydi. 23 yaşındaki Ensar Kemaloğlu son 3 sezonda 92 maçta görev alarak oldukça istikrarlı bir performans sergiledi.

Karaman Futbol Kulübü tesislerinde saat 12:00’da resmî imzasını atan Ensar Kemaloğlu ‘’Bu güzel projenin içerisinde olacağım için mutluyum. İnşallah istediğimiz gibi sezon sonu kupaya ulaşacağız. Allah sakatlık bela vermesin.’’ ifadelerini kullandı.

ABDULSAMET KIRIM’DA KARAMAN FK’YI SEÇTİ!

28 yaşındaki başarılı sol bek Bafra Bld, Çıksalın, Çankaya FK, Niğde Anadolu FK, Sancaktepe FK, Payasspor, Gebzespor, Yozgatspor ve Batman Petrol formalarının ardından artık Karaman FK formasını terletecek.

Karaman FK Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Han ile görüşmesinden sonra Karaman FK tesislerinde resmî imzayı atan Abdulsamet Kırım ‘’Buraya geldiğim için çok mutluyum. Şampiyonluk muazzam bir his. Tekrar bu hissi, bu heyecanı yaşamak için buradayım. Karaman’da oldukça güzel ve heyecanlandıran bir proje var. İnşallah hep birlikte başaracağız..’’ ifadelerini kullandı.

TECRÜBELİ SAĞ BEK KARAMAN FK’DA!

7 sezon boyunca 1461 Trabzon FK forması giyen Samet Aydın; Karakoçan FK, Modafen, Yomraspor ve son olarak Batman Petrol formasının ardından artık Karaman FK formasını giyecek..

Son olarak Batman Petrol’de şampiyonluk yaşayan başarılı sağ bek Samet Aydın; ‘’ Karaman’a geldiğim ve bu projede yer aldığım için çok mutluyum. Oldukça güzel bir yapılanmanın içinde sezon sonu hedefimize ulaşacağız.’’ ifadelerini kullandı.