TFF 3. Lig 2. Grup'ta 5. hafta karşılaşmasında Lider Karaman FK, ligte kendisini takip eden Kestelspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 2 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Kemal Kaynaş Stadı’nda oynanacak. Kırmızı beyazlı ekibimiz zorlu karşılaşmada Kestelspor’u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Karaman FK’da Ziraat Türkiye Kupasında 2-0’lık Demirspor galibiyeti ile moraller yüksek.

Kadınlar ve öğrenciler maça ücrtsiz girecek

Kemal Kaynaş Stadı’nda Pazar günü oynanacak Karaman FK, Kestelspor karşılaşması için Karaman Futbol Kulübü Yönetimi oynanacak olan karşılaşma için çağrıda bulundu. Karaman Futbol Kulubü Yönetimi, Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan karşılaşma için, “Evimizde buluşalım, maçın öyküsünü birlikte yazalım. Tüm öğrencilere ve kadınlara biletler yönetimden.”

Kestel Lider olabilmek için oynayacak

3. Lig 2. Grup'ta 10 puanla 2. sırada Karaman’ı takip eden Kestelspor, deplasman karşılaşması olan Karaman FK’nın konuğu olacak. Kestelspor, 2 önemli futbolcusu eksik olarak sahaya çıkacak. Kestelspor’da 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Samet Bulut ve 24 yaşındaki golcü oyuncu Batuhan Ayvaz’ın Pazar günü oynanacak karşılaşmada forma giyemeceği öğrenildi.