Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası’nda Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bisiklet antrenörü Hasan Duman eşliğinde 7 sporcu ile mücadele eden Karaman bisiklet takımı, Haktan Ramazan Sayan ile bronz madalyanın sahibi oldu. Yol yarışlarında Türkiye 3’ncüsü olan Sayan, zamana karşı yapılan yarışlarda ise Türkiye 8’ncisi oldu.

Karaman’ı temsilen Gençlik ve Spor Kulübü ile Atak Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının yer aldığı yarışmalarda alınan diğer dereceler ise, Sude Naz Köken, zamana karşı yarışlarda Türkiye 6’ncısı, yol yarışlarında Türkiye 10’ncusu, Murat Coşar, zamana karşı yarışlarda Türkiye 6’ncısı, yol yarışlarında Türkiye 13’ncüsü oldu. Emre Öner ise, 165 kişinin katıldığı Elit yol yarışlarında U23 kategorisinde Türkiye 32’ncisi oldu.

Konya’da gerçekleştirilen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Bisiklet branşımızda ilimizde güzel bir alt yapı oluşumu içerisindeyiz. İnşallah bu güzel oluşumun meyvesini sporcularımız elde edilen güzel derecelerle taçlandıracaklar. Konya’da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporcularımızı kutluyor, başarılar diliyorum.”