Evde Bakıma Destek Pilot Uygulaması 3 İlde Başlatıldı Evde Bakıma Destek Pilot Uygulaması 3 İlde Başlatıldı
Karaman Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle hizmetlerinin aksamaması için tüm birimleriyle bayram süresi boyunca hizmet verecek. Zabıta ekipleri, Ramazan ayında fırın ve gıda satışı yapılan işyerlerini sürekli denetlerken, belediye ekipleri de bayram boyunca rutin işlerine devam edecek.
Bayramlaşma Programı Bayramın İkinci Günü
Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma, bayramın ikinci günü olan 11 Nisan Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Belediye binasında yapılacak olan bayramlaşma programına tüm halkımız davet edildi.
Ekipler Sahada Olacak
Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, şehir mezarlığı ile Kazalpa mezarlığında gerekli bakım-onarım çalışmalarını tamamlayarak mezar aralarındaki yabancı otları temizledi ve ilaçlama yaptı. Arife günü hoparlörle mezarlık içerisinde Kur’an-ı Kerim okutulacak ve ayrıca şehir mezarlığını ziyarete gelen yaşlı, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşlarımız araçlarla taşınacak.
Karaman Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayramda 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlarımız, 153 Alo Zabıta ve 444 25 70 nolu Çağrı Merkezi’ni herhangi bir ihtiyaç durumunda arayabilecekler.
Belediye Otobüsleri 3 Gün Ücretsiz
9 günlük bayram tatilinde belediye otobüsleri sabah 08.00’den akşam 22.00’ye kadar normal şekilde sefer yapacak. 3 günlük bayram süresince de belediye otobüsleri ücretsiz olacak.
Ramazan Bayramı’nda Açık Olan Nöbetçi Fırınlar:
Bayramın 1. Günü; Eyvaztekin Ekmek ve Özdem Ekmek.
Bayramın 2. Günü; Eyvaztekin Ekmek, Özdem Ekmek, Altın Ekmek, Birlik Ekmek, Özen Ekmek ve Özergin Ekmek.
Bayramın 3. Günü de; Eyvaztekin Ekmek, Özdem Ekmek, Altın Ekmek, Birlik Ekmek, Özen Ekmek, Özergin Ekmek, Somuncu Baba, Hünkar Ekmek ve Taş Değirmen fırını olarak belirlendi.

Kaynak: HABER: HATİCE KARACA