Karaman Off-Road Kulübü, Karaman Nostaljik Motorlar Kulübü ve Müsiad tarafından tertiplenen festival Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşti. Festivale, Karaman Valisi Mehmet Alparslan Işık, Karaman Milletvekilleri, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, nostaljik araç tutkunları ve vatandaşlar katıldı. 80’li ve 90’lı yılların klasik motosikletleri, otomobilleri ve off-road araçlarının sergilendiği etkinlik nostalji severlerin ilgi odağı oldu.

Programda, protokol heyeti selamlama konuşması yapması için sahneye davet edildi. Burada bir konuşma yapan Başkan Kalaycı; Motosiklet ve otomobil tutkunları için Drift Alanının yapılmakta olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından günün anısına Karaman’ın en eski motosiklet tamircilerine protokol tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Nostalji tutkunları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Kalaycı, motosiklet ve otomobil tutkunlarının sergisini tek tek ziyaret etti. Kalaycı, etkinliğe katılan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.