İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, “İYİ Partimize üye katılımları hızla devam etmektedir, teveccühlerinden dolayı Karaman halkımıza teşekkür ediyoruz.

Son olarak Partimize; Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ve Fatih Lisesinde müdürlük görevleri yapmış olan Adnan Üney, Avukat ve Arabulucu Fadime Harmanizi İYİ Partimize üye olmuşlardır, kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve İYİ Partimize hoşgeldiniz diyorum. Tüm Karaman'lı hemşehrilerimizi de İYİ Partimize bir çay içmeye aynı zamanda dertlerini dinlemek için davet ediyoruz.

Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ekonomik kriz, pandemi derken şimdide canımız ciğerimiz ormanlarımız yanıyor...

Orman yangınlarının olduğu yerlerde vatandaşlarımızın evleri ve malları yandı ve yanmaya devam ediyor. Maalesef yine, süreci iyi yönetemeyen bir iktidar anlayışıyla da karşı karşıyayız. Türk Hava Kurumu'muzun yangın söndürme uçaklarının akıbetinin ne olduğu konusunda kafalar hala karışık. Bu süreç bizlere; liyakatın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi ve kriz yönetimi konusunda da yine sınıfta kalan bir iktidarı çok net bir biçimde gördük.

Temennimiz; bu zor süreci milletçe, birlik ve beraberlik içinde aşarak bir an evvel güzel günlere kavuşmaktır.

Her şeyin iyi olacağı günleri, İYİ Partimizin iktidara gelişiyle birlikte hep beraber göreceğiz. Tüm Karaman'lı hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Orman yangınlarında hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”