NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral (51) ve Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi Ali Güral'ın (41) Instagram'da yaptıkları paylaşımlar, Türkiye ve Kütahya'da gündem oldu.

Kütahya Porselen'in sahibi Nafi Güral'ın (76) oğlu Erkan Güral, amcası İsmet Güral (72) ait Güral Porselen yöneticilerine yönelik yaptığı paylaşımda ürün, teknoloji ve projelerinin taklit ettiğini ileri sürdü.

Erkan Güral, Instagram hesabından, "Ürünlerimizi taklit edersin, teknolojimizi taklit edersin, projelerimizi taklit edersin, yaptıklarımızı taklit edersin, ama 8 aydır kullanmakta olduğumuz ismi de mi taklit edersin? Söz konusu Güral Porselen ve aciz yöneticileri ise evet her şeyimizi taklit ederler! Yeni seramik fabrikası yatırımımızın başladığı 26 Ocak 2021 tarihinde yapmış olduğum basın toplantısında fabrikamızın isminin “29 Ekim” olacağını kamuoyu ile paylaşmıştım.

O tarihteki gazetelerde yer alan bir kaç haberi aciziyetlerinin ispatı olarak sizlerle paylaşıyorum. Çünkü duyuyorum ki 7 yıl önce inşaatına başlayıp hala bitiremedikleri, “bitmeyen” fabrikanın ismini 29 Ekim olarak kullanmaya başlamışlar. Olsun, kullansınlar. Bize bakarak yapmaya çalışacakları daha çok işimiz olacak. Biz yapacağız, iş bilmeyen taklitçiler yaptıklarımızı taklit edecekler. Ama benim Güral Porselencilere bir tavsiyem olacak; bilsinler ki taklit edilemeyen tek şey kalitedir ve kalitesine güvenenlerin tek işi daha iyisini üretmek ve başarmaktır. Biz başaracağız, onlar imrenerek seyredecekler" paylaşımını yaptı.

Erkan Güral, paylaşımında, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı ve amcası olan İsmet Güral, Güral Porselen'in yönetim Kurulu üyeleri Harika ve Ali Güral ile Güral Porselen'in Genel Müdürü Naci Pekcan'ı da etiketlemesi dikkat çekti.