22 Temmuz 2021 Perşembe günü Afyonkarahisar-Konya karayolunun 60. kilometresi, Sultandağı ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada iddiaya göre, Burak Samet Şen (24) idaresindeki 45 AEP 637 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden Nasuh Kardaş (53) yöntemindeki 43 RD 389 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrularak karşı şeride geçen Kardaş’ın kullandığı araç önce Yasin Çetin’in kullandığı 16 FCF 40 otomobille kafa kafaya çarpıştı sonrasında da 03 AAH 522 ve 34 EGY 998 plakalı otomobillere çarpıp şarampole devrildi.

Kazada içerisinde Çetin ailesinin bulunduğu otomobil çarpışmanın etkisi ile taklalar atıp şarampole devrilerek durabildi. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Yasin Çetin, Burcu Çetin (40) ve çocukları Zeynep Yaren Çetin (11) ile Başak Çetin’in (5) cenazeleri güçlükle çıkarıldı.

KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyonu olarak merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Haber: Senem Yavuzaslan-İHA