GOLDA bünyesinde 20 yıl ve üzeri çalışan personellere plaket takdiminin yapıldığı programda konuşan GOLDA Genel Müdürü Fatih Doğan personellerine hitaben yaptığı konuşmasında 20 yıllık süreçte bir dünya markası haline gelmelerinde emeği geçen personellerine teşekkür etti.

Plaket takdimi öncesi konuşan Genel Müdür Doğan “Sağlıklı, güvenilir ve hijyenik ürünler üretmeyi görev bilen, dünya markaları ile yarışacak markalar oluşturmayı hedefleyen şirketimizin bugünlere gelmesinde başarı öncelik oldu. Başarının ise birçok öğrenme sebebi var. Bunlar fedakârlık, istikrar, sadakatlik ve kararlılık olmakla birlikte en önemlisi ise çalışmaktır. Bugün bünyemizde 20 yıldır çalışan emek veren personellerimiz bunları bize fazlasıyla gösterdiler. Sizlere teşekkürlerimizi sunmaktan gurur ve beraber çalışmaktan onur duyuyoruz. Bu koskoca 20 yılda başarılarınızın bize katkısı çok büyük, sizin gayretiniz ve sadakatiniz sayesinde biz büyük bir aile olmayı başardık. Bizler sizlerin desteği ile sektörümüzde daha başarılı olacağımızdan eminim bu mücadelede emekleriniz için tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Plaket takdim töreni sonrasında basın mensuplarına makarna üretim tesislerini gezdiren Genel Müdür Doğan “Tarladan sofraya gıda güvenliği ilkesiyle el değmeden hijyenik ortamlarda kaliteli ürün üretmeye devam ediyoruz. 376 çalışanımızla dört makarna tesisimizde %90 üretim kapasitesiyle günlük 22 ton makarna üretimi gerçekleştirmekteyiz. Gümrük yükümlülüklerini yerine getiren ve diğer genel gereklilikleri sağlayan güvenilir firmalara gümrük işlemlerinde kolaylık ve imtiyazlar sunan uluslararası bir statü olan Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü (YYS) için gerekli başvurularımızı da yaptık. Başvuru sonucumuzu bekliyoruz” dedi.

GOLDA’da 20 yıl ve üzeri emeği olan 25 personelin isimleri şu şekilde;

Mustafa Canevi - Satınalma Müdürü, Abdurrahman Yönet -Makarna-İrmik Üretim Müdürü, Rüştü Baykur - Teknik Müdür, Özkan Metin- Mamül Depolar Yükleme Şefi, Durmuş Önal- hammadde, Yardımcı Malzeme Satın Alma ve Depo Şefi, Fadime Gökmen- Makarna Üretim Personeli, Fatma Çetin- Makarna Üretim Personeli, İmran Güney- Bisküvi Üretim Personeli, Ümmühan Alper- Makarna Üretim Personeli, Kamile Yıldız- Makarna Üretim Personeli, Yunis Serin- Makarna Üretim Personeli, Necati Ünsal- Güvenlik Personeli, Alı Özütemiz- Makarna Üretim Personeli, Nazım Aydın- Yan Ürün Yükleme Personeli, Mustafa Asal- Güvenlik Personeli, Ali Can İleri- İrmik Üretim Personeli, Erdem Çengel- Un Üretim Personeli, İsmail Yıldırım- Güvenlik Personeli, Mustafa Dönmez- Bisküvi Üretim Personeli, Ahmet Demirel- İrmik Üretim Personeli, Mehmet Baş- Bisküvi Üretim Personeli, Tuncay Baysaloğlu- Güvenlik Personeli, Hasan Andaş- Un Üretim Personeli, Mustafa Bilgiç-Nihat Bayraktar- Satış Yeri Personeli (yan ürün satış ve operason şefi), Soner Aksay-Ramazan Özcan- Makarna Üretim Personeli Haber: Senem YAVUZASLAN – Mustafa ÖZÜNAL