Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Tekvando İl Temsilciliği’nin 2021 yılı faaliyet programında yer alan ikinci dönem tekvando kuşak sınavı minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 30 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Merkez 2500 Kişilik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bir üst kemere yükselme sınavlarında Gençlik ve Spor Kulübü ile Akademi Spor Kulübü öğrencileri kuşakta terfi alabilmek için ter döktü. Tekvando il temsilcisi Ali Can, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tekvando antrenörleri Sadullah Bacaksız ve Halil İbrahim Varım eşliğinde pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen terfi sınavlarında başarılı olan sporculara kuşakları komisyon üyeleri tarafından verildi. Kuşak sınavı sonunda bir üst kemere yükselen sporcular mutluluklarını ise havaya kemer fırlatarak kutladılar.

Bir üst kuşağa terfi eden sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, "Bizler Karaman’da sevgi ve saygı çerçevesinde geleceğe umutla bakabilen yetenekli sporcular yetiştirmenin gayretindeyiz. 2021 yılı ikinci dönem kuşak sınavına katılım gösteren öğrencilerimizi kutluyorum. İnşallah buradan yetişen yetenekli sporcularımız ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.”