Karaman Gazeteciler Cemiyeti Kemal Önder Demirkollu, yönetim kurulu üyeleri Muammer Şen ve Ali Güley ile birlikte Özel Karaman Tıp Merkezi arasında yapılan görüşmeler sonucunda cemiyet üyelerine özel sağlık hizmetlerinde indirim protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, üye kartları ile birlikte başvurdukları Özel Karaman Tıp Merkezi’nden alacakları tüm sağlık hizmetlerinden % 20 indirimli yararlanabilecek. Ayrıca üyelerin 1. derecede aile fertlerinin de yararlanabileceği protokolde, muayene, MR, tomografi, ultrason ve tahlil hizmetlerinde de yüzde %20 indirim uygulanacak.

Gerçekleşen imza töreni sonrası açıklamada bulunan Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu: “Üyelerimiz adına yaptığımız çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. İmzalamış olduğumuz indirim protokolüyle cemiyet üyelerimize ve ailelerine de katkı sağlamak istedik. Özel Karaman Tıp Merkezi Uzman Dr. Mustafa Akkgüzel’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. İlerleyen zamanlarda da üyelerimiz için farklı firmalarla indirim anlaşmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.