Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullararası Gençler (A) Basketbol grup müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan ilk gün karşılaşmalarıyla başladı.

Karaman’ın da yer aldığı müsabakalarda Antalya, Hatay, Konya, Mersin, Afyonkarahisar, Adana, Ankara, Isparta, Niğde, İzmir, Bursa ve İstanbul olmak üzere 13 ilden 19 takım ve yaklaşık 244 sporcu yarı finale yükselme mücadelesi verecek.

4 gün boyunca devam edecek müsabakalarda tüm takımlara başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Öncelikle tüm takımlarımızı ilimizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğumuz belirterek sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum. Biliyorum ki sporcularımız illerini en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek ve ter dökecek. Bizlerde sporcularımızın en iyi şartlarda mücadele edebilmesi için tüm hazırlıklarımızı önceden tamamlayarak, pandemi kuralları çerçevesinde önlemlerimizi aldık. Müsabakalar sonunda yarı finale yükselme başarısı gösteren takımlarımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.”