Gönül Seferberliği kapsamında esnafları ziyaret ederek çalışmalarına devam eden İl Başkanı Abidin Çağlayan Teşkilat mensupları ile birlikte Ermenek İlçesine giderek ayak basmadık yer bırakmadı.

Başkan Çağlayan ‘ın ziyaretine Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş, Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel, Başyayla İlçe Başkanı Mustafa Canlı, İl Genel Meclis Üyesi Sadi Uyar, Ermenek İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Keşçi ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Keskin, Kazım İşçi, Ali Akgül, Fatih Yılmaz ve Ermenek İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte katıldı.

Ermenek Sanayi esnafı ve Zeyve pazarı esnafını ziyaret ederek programına başlayan Çağlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek pandemi tedbirlerini ve hükümetin desteklerini anlattı. Bu sürecin zorlu geçtiğinin bilincinde oldukarını söyleyen Çağlayan, “Tüm zorluklara rağmen süreci sabır ve metanetle karşılayan esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Çağlayan’ın bir başka ziyareti ise Ermenek İlçesinde afet kapsamındaki hak sahipleri için yapımı hızlı bir şekilde devam eden 159 konut TOKİ inşaatının şantiyesi oldu. Şantiye ziyaretinde yetkililerden bilgi alan Çağlayan, çalışanlar ile konuşarak kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerine hükümetin yaptığı yatırımlarla devam eden Çağlayan Ermenek İlçesinde yapımı devam eden Çamlıca-Ermenek Yolu çalışmasını ve Çamlıca Köyü Muhtarı Mustafa Ocak’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra ise Ermenek Gökçeseki Köyündeki Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından finansa edilen "Gökçeseki Ören Yeri Kaya Mezarları" kazı çalışma alanını ziyaret ederek bilgi aldı ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Ermenek İlçesinde son yıllarda hızlı bir şekilde üretimi artan Çilek bahçesini ziyaret eden Başkan Çağlayan, “Ürün çeşidini ve üretimi her geçen gün artıran üreticilerimize çok teşekkür eder, çalışanlarımıza kolaylıklar dileriz” dedi.