Karaman’ın köklü spor kulüplerinden biri olan 1453 Karaman Spor Kulübü’nün Fahri Başkanı Ramazan Ayan basın açıklamasında bulundu.

Ayan, yaptığı açıklamada kulübün yerli ve milli olduğunu, ayrıca gençlerin milli manevi değerlerine bağlı yetişmesini gaye eden bir spor kulübü olduğunu söyledi.

Açıklamasında gençleri sokaktan kurtarmak istediklerini vurgulayan Ayan, “RA Yapı şirketler grubu olarak milli değerlere bağlı bir gençliğin yetişmesi bizim en büyük gayemizdir. Bu amaçla dünyanın en büyük organizasyonu olan futbolda yerimizi almak zorunda olduğumuza inanıyoruz. Karaman’ın gençleri, yarının yetişkin bireyleri olarak bu ülkeyi yönetecek olan kişilerdir. Bizim 1453 Karaman Spor Kulübü’ne olan bağlılığımız gençler içindir. Gençlerle birlikte kulübün büyümesi herkesin menfaatinedir” dedi.

“GENÇLERİN MİLLİ DEĞERLERİNE BAĞLI YETİŞMESİNİ GAYE EDEN BİR SPOR KULÜBÜDÜR”

Kulübe sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Ayan sözlerinin devamında ise şunları kaydetti:

“Ben Karaman halkına seslenmek istiyorum. 1453 Karaman Spor Kulübü ilimizin yerli ve milli kulübüdür. Karaman’da faaliyet gösteren ve gençlerin milli manevi değerlerine bağlı yetişmesini gaye eden bir spor kulübüdür. Bundan dolayı herkesin takıma sahip çıkması çok önemlidir. Hep beraber 1453 Karaman Spor Kulübünü iyi noktalara getirelim.”