Adalet ve Kalkınma Partisi Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan tarafından Ayrancı ilçesinde başlatılan 54 AK neferden oluşan ekiple, Ayrancı İlçemizin Ağızboğaz, Böğecik, Ambar, Hüyükburun, Kale, Karaağaç, Kavuklar, Saray, Pınarkaya ve Melikli’den oluşan 10 köyünün kapı kapı tüm haneleri ile toplam 1965 kişiden oluşan 10 köyün tüm seçmeni ziyaret edildi. Kazımkarabekir ilçesinde ise 45 AK neferden oluşan ekiplerle, Kazımkarabekir İlçemizin Akarköy, Karalgazi, Kızılkuyu, Mecidiye, Özyurt ve Sinci’den oluşan tüm köyleri kapı kapı gezilerek toplam 853 kişiden oluşan tüm seçmen ziyaret edildi. Hal hatırları soruldu, gönülleri alındı. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamı her seçmene bizzat iletildi. Geçtiğimiz hafta sonu 3. İlçe buluşma programına Sarıveliler ilçesi ile devam edildi. Bu kapsamda tüm Ak Parti Karaman teşkilatları ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL, GİRMEDİK GÖNÜL KALMASIN! diyerek Gönül Seferberliği kapsamında; hafta sonu toplam 4O AK neferden oluşan ekiplerle, Sarıveliler İlçemizin Dumlugöze, Civler, Civandere, Uğurlu ile önceki haftalarda gezilen Koçaşlı ve Daran köyleri kapı kapı gezilerek toplam 3.112 kişiden oluşan tüm seçmen ziyaret edildi. Ayrıca 54 AK neferden oluşan ekiple, Ayrancı İlçemizin Ağızboğaz, Böğecik, Ambar, Hüyükburun, Kale, Karaağaç, Kavuklar, Saray, Pınarkaya ve Melikli’den oluşan 10 köyünün kapı kapı tüm haneleri ile toplam 1965 kişiden oluşan 10 köyün tüm seçmeni ziyaret edildi.

Başkan Çağlayan, "Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ nın da ifade ettiği gibi "Unutmayınız, siyasete girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır. Hemen yarından tezi yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz." Bu yüzden tüm gayretimiz insanlarımıza birebir ulaşıp sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmaya çalışarak gönüllerine dokunmak" dedi.

2023 hedefleri için büyük bir ruh ve heyecanla sahada olacağız

Ak Parti İl Başkanı Çağlayan, Ak Parti'nin halk ve gönül hareketi olduğunu anlatarak; merkez ve kırsal demeden karış karış gezerek bu davanın sahibi olan milletle buluşarak 2023 hedefleri için büyük bir ruh ve heyecanla sahada olacaklarını ve Karaman'ın her köşesinde varlıklarını en güçlü şekilde göstermeyi amaçladıklarını kaydetti. Çağlayan, "AK Parti'yle yola çıkanların niyeti mevki ve makam değil; sadece milletin değerleri, milletin hedefleridir. Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizle aramızdaki gönül bağlarımızı güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam edeceğiz" diye konuştu.