Karaman Ak Parti Teşkilat binasında 01 Nisan Cuma günü saat 11.00’da ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin açıklandığı bir toplantı düzenledi. Toplantıya İl Başkanı Abidin Çağlayan, İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Azimle çalıştıklarını ve Karamanlı her bir seçmenin elini sıkarak bu yılını tamamlayacaklarını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan konuşmasında: “Değerli başkanlarım, değerli merkez ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kıymetli misafirlerimiz ve basınımızın değerli temsilcileri öncelikle hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada toplanmamızın nedeni Karaman Merkez İlçe Teşkilatımızın yönetim kurulu üyelerimizin açıklanması ve tanıtılması. Geçtiğimiz aylarda Merkez ilçemizde bir boşluk oluşmuştu. Genel Merkezin takdiri ile Merkez ilçe başkanlığımıza davamıza emek veren değerli büyüğümüz Mustafa Bayır dün itibariyle kesin bir karar ile seçilmiştir. Düzenlenen bu toplantı ve yönetim üyelerimize seçilen isimler hayırlara vesile olsun. Ak Parti teşkilatları olarak tek hedefimiz 2023 seçimlerdir. Çünkü 2023 bir dönüm noktası haline gelmiş durumda. 2023 seçimlerini kazanan 100 yılı kazanacak ve kaybeden ise belini doğrultamayacak hale gelecek. Ak Parti iktidarında 20 yıldır 90 lı yıllardaki kaos döneminde, krizlerden sonra ülkemiz dip yapmıştır. 2002 de Anadolu iktidarı Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde Ak Parti iktidara geldi. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde bugün geldiğimiz nokta dünyanın alkışladığı, dünyanın imrendiği ve mazlumların ümidi olan bir ülke konumunda. Biz bununla gurur duyuyoruz. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan terör sorununu bitirme noktasına geldik. Terör Türkiye içerisinde eylem yapamaz hale geldi. Hatta sınırlarımız dışında bile eylem yaptırmıyoruz. Türkiye bölgesel bir güç değil artık küresel bir güç olma noktasında. SİHA’larımız sayesinde şu anda Ukrayna ve Rusya arasında savaşta tek gündem halindeyiz. Türkiye olarak ise ihracat rekorları kırmaya devam ediyoruz” dedi.

2023’ün bir dönüm noktası olduğunu dile getiren İl Başkanı Çağlayan: “Bütün siyasetçilerin söyleyip de yapamadığı, yapılmasının da zor olduğu bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma da ise çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. Bütün seçmeni evinde ziyaret ediyoruz. Ekim, Kasım aylarında çekirdek ekipler ile merkezin dışında ki 65 köye ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Tüm seçmenlerimizin dertlerini, sıkıntılarını dinledik. Aralık, Ocak, Şubat ve Mart ayında daha çok kış ayları olması nedeniyle mahallelerimizde ev ziyaretlerini gerçekleştirdik. Karaman’ın toplamda 176 bin seçmeni var ve bizler gayretlerimiz ile 50 bin seçmeni evinde ziyaretlerini gerçekleştirdik. Bu seçimi kazanmak geleceğimizi kazanmak, nesillerimizi kazanmak, torunlarımızın geleceğini garantilemektir. Ülkemizin, Milletimizin, Bayrağımızın devamı için bu seçimde canla başla çalışıp Cumhurbaşkanımızı yine balkon konuşmasında göreceğiz. Tek hedefimiz budur” ifadelerini kullandı.

Dün İtibariyle İlçe Teşkilat Başkanlığına onaylanan Ak Parti Karamam Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır konuşmasında: “Değerli arkadaşlar sayın il başkanımızın da ifade ettiği gibi bundan bir buçuk ay öncesi ilçe teşkilatımızda bir boşluk meydana gelmişti. Bu boşluk neticesinde genel merkezimin yapmış olduğu incelemeler sonucunda ilçe başkanlığı görevine getirildim. Bu görev sonrası bizlerde burada çalışmalara başladık ve arkadaşlarımız ile görüşerek hiçbir partimizin yapmadığı bir şeyi yaparak tüm üyelerimize “Yönetim kurulunda görev almak isteyenler partimize müracaat etsin” şeklinde üyelerimize mesaj gönderildi. Bu mesajlar neticesinde yüzden daha çok üyemiz müracaat etti. Burada çeşitli değerlendirilmeler yapılarak yapılan değerlendirmeler neticesinde bir yönetim kurulu oluşturuldu. Yoğun bir çalışmanın ardından seçimler yapıldı ve ilçe teşkilat yönetim kurulu isimleri belli oldu” dedi. Haber: Sezer Arpınar - Mustafa Özünal

Ak Parti Karaman Merkez İlçe Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde,

Ahmet Taşbaşı, Ali Güler, Alim Soylu, Cem Dişci Cemil Tümer, Gülser Dinç, Hakan Şahiner, Halil Kavurgacı, Hasan Ali Yangöz, Hatice Küçüközker, Hediye Yavuzaslan, Hülya Tartan, Kader Kara, Mahmut Sami Koçak, Mehmet Ali Koçak, Mehmet Büyük, Mevlüt Kayış, Muhittin Sunaoğlu, Musa Mavi, Mustafa Gülcan, Mustafa Yerli, Namık Küçüksaygın, Osman Ünüvar, Ömer Özden, Özgen Oğuzyiğit, Raziye Özgür, Salih Yazıcı, Selami Keskin, Şaban Cingil, Canan Kırboğa, Hıdır Yaşar, İbrahim Uğur, İsa Sezen, Kadir Sarı, Mehmet Özütemiz, Musa Yiğitoğlu, Muzaffer Can, Necati Kozan, Ömer Yılmaz, Saim Ülker, Satı Ayaz, Handan Karharman, Salih Pınar, Abdullah Serin