Karaman'da yarın seçim varmış gibi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İl Teşkilatında, İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan ekipler kentin dört bir yanına dağıldı. 57 mahalledeki 900 engelli vatandaşı tespit eden ekipler her birini tek tek evlerinde ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektuplarını kendilerine teslim etti. Ev ziyaretlerinin yanı sıra Özel Eğitim Uygulama Okulu, Özel Eğitim Meslek Okulu ve Özel Eğitim Anaokulunu da ziyaret eden ekipler burada her bir vatandaşın gönlünü alıp onlarla uzun süre sohbet etti.

AK Parti kadrolarının her zaman sahada olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Abidin Çağlayan, AK Parti varsa, engel yok dedi. Başkan Çağlayan konuşmasını şöyle sürdürdü;

“AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar Türkiye'de sessiz devrimler gerçekleştirdi. Bunlardan bir tanesi de engelli kardeşlerimizin toplumdaki konumu oldu. Bizler engelli insanlarımıza eğitimden, istihdama kadar her alanda eşit bireyler olarak toplumda var olabilecekleri imkanları sunmaya gayret gösterdik. Engelli kardeşlerimize yönelik sosyal politikalarımızı yardım değil, hak eksenli bir anlayışla şekillendirdik. Eğitim, rehabilitasyon, istihdam, sosyal yardım, evde bakım, girişimcilik, sportif ve kültürel faaliyetler, sağlık ve erişilebilirlik gibi alanlarda hayata geçirdiğimiz politikalarla engelli kardeşlerimizle engelleri birlikte aştık. Biz bugün olduğu gibi bundan sonrada engelleri birlikte aşmak adına elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bugün AK Partili neferlerimiz ile yaklaşık 900 vatandaşımızı tek tek ziyaret ederek sayın Cumurbaşkanımızın mektuplarını kendilerine takdim ettik. Onların samimiyetini bizler gözlerinden okuduk. Ben bu duygu ve düşüncelerle yılmadan, yorulmadan çalışan ak neferlerimize teşekkür ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.