AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'da Büyük Önder Atatürk'ün Samsun'da başlattığı bağımsızlık hareketi, tüm yurdumuza yayılmış, halkımızın azim ve kararlığıyla hep birlikte verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşılmıştır. Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir.

Sevgili Gençler;

Cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincinde olarak, Türkiye’nin uygarlık yolunda durmadan ilerleyebilmesinin en büyük güvencesi ve teminatı sizlersiniz. Bu aziz vatanın atalarımızdan bizlere emanet olduğunun bilinciyle milletimize, devletimize, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu, daha müreffeh yarınlara taşımanın gayreti ve çabası içerisinde olacağınıza inanıyor, sizlere güveniyoruz.

Ülkemizin yükselmesinde ve muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefinde kilit rol oynayacak gençlerimize inancımızla bağımsızlık mücadelemizin 102.yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyor sevgilerimi sunuyorum. Dedi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle AK PARTİ Karaman il Başkanı Abidin Çağlayan Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karaman Gençlik ve Spor il Müdürü Ali Osman Bebek ziyaret ederek bayramlarını kutladı İlimizde tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.