12 Ocak 2022 Perşembe günü saat 15’de gerçekleşen ziyarette Han’a Karaman Valiliği Bilgi İşlem Müdürü Gülsine Kılınçaslan eşlik ederken KARAMAN’IN SESİ ve KGRT KARAMAN kuruluşlarını Senem Yavuzaslan temsil etti. Sekiçeşme Mahallesi Muhtarı Raziye Ün’de olduğu ziyaret sohbet havasında geçerken Han ziyarette “Sizlerde bizler gibi çoğu zaman zorlu koşullar altında karşılık beklemeden çalışan, üreten bir meslek grubunun yöneticileri, çalışanlarısınız. Emeğinize saygımız sonsuz. Her zaman destekçimizsiniz. Bu anlamda özellikle kuruluşunuza ayrıca teşekkür eder, haber dolu günler dilerim.” dedi.

18 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 13.30’da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda televizyon sunucusu, besteci, kişisel gelişim uzmanı ve aynı zamanda yaşam koçu olan Burak Törün’ün konuşmacı olarak katılacağı “Bir An İçin Her An Hazırız” konulu programın Karamanlı vatandaşlarımıza duyurulması anlamında sizlerden destek istiyorum diyen İl Afet ve Acil Durum Müdürü Han öğrenci velilerinin, bu yıl sınava girecek olan öğrencilerin bu konferansı kaçırmaması gerektiğini belirtti.

Kamu kurumları anlamında her zaman çalışmaktan keyif aldıkları bir kurumun yöneticilerini misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Senem Yavuzaslan ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Haber: Senem Yavuzaslan