Belediye ekipleri, şehir genelindeki mevcut kavşaklarda düzenleme çalışmaları yaparak daha kullanışlı ve sağlıklı hale getiriyor. Ekipler, Adliye Kavşağındaki trafik yoğunluğunu azaltmak ve daha sağlıklı hale getirmek için İbrahim Ökten Bulvarından 100. Yıl Bulvarına dönülen yol istikametindeki Adliye Kavşağından, 2. OSB yoluna dönülen alanda yol genişletme düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Bu çalışma kapsamında, 100. Yıl Bulvarından gelip sağa doğru 2. OSB Yoluna dönülen alan genişletilerek trafik lambası beklenmeden direk geçiş sağlanmış olacak.

Yine aynı kavşakta, Kömürcüler Sitesi istikametinden gelip sağa doğru 100. Yıl Bulvarına dönülen alanda düzenleme çalışması yapılarak, araçların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyir etmesi sağlanmış olacak.

Görüntü kirliliğine neden olan trafo yıkıldı

100. Yıl Bulvar ve İbrahim Öktem Bulvarının kesiştiği noktadaki, Sanayi Köprülü Kavşağının yanında bulunan elektrik trafosu daha uygun bir yere taşınarak, eski trafonun olduğu yapı yıkıldı, böylelikle burada bulunan görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu. Trafonun bulunduğu yer yeşil alan olarak parka kazandırılmış oldu.