AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim birimleri tarafından 33 ille birlikte eş zamanlı olarak Karaman’da da yapılan “Türkiye Yüzyılı Eğitim Programına” katılan dört farklı konuşmacı salonda onları bekleyen misafirlere dört farklı konu başlığında fikir ve tecrübe paylaşımında bulundular.

“2023 seçimlerine giden süreçte heyecanımızı tazeledik” diyen ve program sonrası değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan sahada olma, harekete geçme hareketi olan Teşkilat Akademisi Eğitim Programı’nı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Başka bir döneme girdiklerini belirten Başkan Çağlayan, “Her seçim başka bir heyecandır. Teşkilatlarımız ile birlikte bugün her zaman olduğundan daha fazla çalışmaktayız. Bu çalışmalara AR-GE ve Eğitim Başkanlığımızın başlattığı Teşkilat Akademisi Eğitimleri ile destek veriyor, ivme kazandırıyoruz. AK Parti Karaman Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımızca Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı kapsamında engin bilgi ve tecrübeleriyle bizlere eğitim veren birbirinden kıymetli konuklarımız Gazeteci-Yazar Zafer Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Gazeteci ve Editör Taha Hüseyin Karagöz ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu ağırladık. Kıymetli konuklarımıza Karaman AK Parti ailesi olarak teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

13 Kasım 2022 Pazar günü gerçekleştirilen “Türkiye Yüzyılı Eğitim Programında” Gazeteci-Yazar Zafer Şahin “Sıkça Sorulan Sorular”, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk “Seçim 2023”, Gazeteci-Editör Taha Hüseyin Karagöz “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu “Türkiye Yüzyılı” konu başlıklarıyla sunum yaptılar. Program teşekkür hediyelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Haber: Senem Yavuzaslan